replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年7月16日星期三

Rolex voor belegger die Minnesotans van bilked

Rolex voor belegger die Minnesotans van bilked

Een 38yearold man die zichzelf beloond met mooie auto's en een $ 20.000 Rolex werd veroordeeld dinsdag tot meer dan vier jaar in de gevangenis voor oplichting van een Minneapolis radioloog en de zoon van zijn collega uit van $ 7,5 miljoen.

Evan M. Flaxman, van Silverthorne, Colorado, werd veroordeeld in de federale rechtbank in Minneapolis tot vier jaar en vier maanden na pleiten schuldig zes maanden geleden naar e-mail fraude.

In zijn pleidooi overeenkomst, Flaxman toegegeven dat hij uitgekleed dr. William J. Ford III, een diagnostisch radioloog, en Eric Barron, de zoon van St. Louis Park orthopedisch chirurg Stephen E. Barron, en brachten hun geld op Ferraris, een Porsche ras auto, een Rolex en betaling van meer dan $ 100.000 in de inkomstenbelasting. Advocaat Thomas CalhounLopez.

De overheid aangedrongen op een gevangenisstraf van vijf jaar en drie maanden de bovenkant van de adviserende veroordeling richtsnoer om "bieden net straf voor misdaden die zijn ingegeven door hebzucht en gekenmerkt door een compleet negeren van de traumatische gevolgen van zijn misdaden op zijn slachtoffers."

"Hij verliet het slachtoffer zonder financiële middelen en in een geval, overweegt zelfmoord," zei CalhounLopez.

De verdediging pleitte voor een lichte straf, ver onder de bodem van de adviserende veroordeling richtlijnen, opmerkend dat Flaxman verantwoordelijkheid voor zijn misdaden heeft aanvaard, anders heeft geen strafblad, houdt MBA en recht graden van de Universiteit van Florida, gaat over een ernstige rug schade die toen zijn auto explodeerde kort na zijn afstuderen aan de wet school, en heeft andere lichamelijke en psychische problemen.

Gerechtelijke documenten beschreven een bizarre beleggingsinstelling waarin Flaxman beweerde een multimiljonair grondstoffen handelaar en een partner in een Zwitserse hedge fund zijn.

Later beweerde hij om verbindingen met een voormalige KGB-agent en de Russische maffia lid naam "Vladimir" hebben en waarschuwde dat iedereen die hem gekruist zou betalen met hun leven.bekijk meer horloge replica en hermes

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex